Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/Monitorarm/Pharo-monitorarm-enkel-wit-300x400.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/Monitorarm/Pharo-monitorarm-dubbel-wit-300x400.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/CPU/thin-client-houder-achter-monitor-300x400.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/CPU/thin-client-houder-achter-monitor-80x80.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45 Ergonomie
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Ergonomie

De kantoormeubelen zijn van grote invloed op ergonomie. Het tafelblad waarop het computerscherm staat, dient lichtgekleurd te zijn en een minimale oppervlakte van 120 cm x 80 cm te hebben. De lichte kleur is om ervoor te zorgen dat het contrast tussen tafelblad en papier klein blijft. Een groot kleurverschil werkt vermoeiend voor de ogen. De dikte van het tafelblad mag maximaal 5 cm zijn. Beenruimte is ook belangrijk, hiervoor dient minimaal 60 cm aanwezig te zijn. De zitdiepte is minstens 80 cm. Ons assortiment is uitsluitend NEN gecertificeerd, dus elk product voldoet aan hoge normen als het gaat om ergonomie. Zo hanteren wij voor zit-meubilair o.a. de NEN 1813 & voor bureautafels de NEN 2449 norm.

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De ERGO 1 Monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs. De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw scherm op de ideale kijkhoogte en ..
€79,00
De ERGO 2 Monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs. De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw schermen op de ideale kijkhoo..
€140,00
Onze Lift Monitorarm heeft inmiddels een vaste plaats op veel flexbureaus.  Door de gasveer is de arm eenvoudig en snel in hoogte te verstellen.  Ideaal dus voor een werkplek die door verschillende mensen wordt gebruikt! De Lift arm wo..
€190,00
Deze speciale thin client houder kan tussen de VESA plaats van een beeldscherm en een monitorarm gemonteerd worden. Hierdoor is hij met uitstek geschikt voor callcenters of clean desks. Uiteraard kan de thin client houder ook onder een bureaublad g..
€79,00
De ZIP X CPU Houder is een eenvoudige, voordelige CPU Houder die in 3 kleuren verkrijgbaar is. Hij past onder bijna ieder bureau bij bijna iedere CPU. Hij is eenvoudig in hoogte en breedte te verstellen en wordt rechtstreeks etgen het bureaublad van..
€49,00
De ZIP Z CPU Houder is een eenvoudige, voordelige CPU Houder die in drie kleuren verkrijgbaar is. Hij is eenvoudig in hoogte en breedte te verstellen en wordt rechtstreeks tegen het bureaublad van minimaal 20mm dik geschroefd. Montagemateriaal word..
€45,00
×
×
×
×
×
×
×