Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Ergonomie

De kantoormeubelen zijn van grote invloed op ergonomie. Het tafelblad waarop het computerscherm staat, dient lichtgekleurd te zijn en een minimale oppervlakte van 120 cm x 80 cm te hebben. De lichte kleur is om ervoor te zorgen dat het contrast tussen tafelblad en papier klein blijft. Een groot kleurverschil werkt vermoeiend voor de ogen. De dikte van het tafelblad mag maximaal 5 cm zijn. Beenruimte is ook belangrijk, hiervoor dient minimaal 60 cm aanwezig te zijn. De zitdiepte is minstens 80 cm. Ons assortiment is uitsluitend NEN gecertificeerd, dus elk product voldoet aan hoge normen als het gaat om ergonomie. Zo hanteren wij voor zit-meubilair o.a. de NEN 1813 & voor bureautafels de NEN 2449 norm.

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Deze ijzersterke voetensteun is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen zoals staal en slagvast kunststof (ABS) dat geschikt is voor veeleisend en langdurig gebruik. De Basic 952 is eenvoudig vanuit zitpositie met uw voet in de hoogte te ..
€169,00
Merk: Dataflex
De Cable Eater is waarschijnlijk de snelste en gemakkelijkste manier om kabels te bundelen. Deze set bestaat uit een stuk Cable Eater van 3 meter / diameter ø 25 mm en het noodzakelijke stuk handgereedschap. •  Bespaart tijd en ergernis ..
€21,00
Merk: Dataflex
Dit effectieve handgereedschap, welke specifiek voor de Cable Eater rollen ontwikkeld is,  maakt het geleiden van kabels een fluitje van een cent. •  Installatiehulpmiddel voor kabelhulzen •  Snel en effectief handgereed..
€3,00
Merk: Dataflex
Met de Cable Eater Montage Clips kan de Cable Eater op ieder op­pervlak perfect worden geleid en bevestigd. Deze een­voudig te installeren clips zijn geschikt voor zowel de Ø20 en Ø25mm Cable Eaters. Ze zijn voorzien van zowel enorm sterk kleef­band ..
€6,00
Merk: Dataflex
Voor het realiseren van grotere kabelmanagementprojecten zijn er langere Cable Eaters nodig. Cable Eaters zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren. Lengte: 20m. Diameter: ø 25mm Het Cable Eater handgereedschap wordt los verkocht. • &nbs..
€85,00
De voetensteun Discus 150T is een modern vormgegeven voetensteun voorzien van een gas lift hoogteverstelling, die heel eenvoudig vanuit zitpositie met de voet te bedienen is (oranje knop). De voetensteun is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige m..
€145,00
Merk: Dataflex
De hoogteverstelbare ErgoDoc® is het best verkochte product ooit door Dataflex ontworpen. De ErgoDoc®, met zijn karakteristieke, door Dataflex model beschermde ontwerp, is zowel aantrekkelijk vorm gegeven als functioneel. In zes stappen hoogteverstel..
€58,00
Merk: Dataflex
De Dataflex ErgoFold is een opvouwbare, hoogteverstelbare notebook stand gemaakt van Hylite. Hylite is een vederlicht materiaal bestaande uit aluminium met een kunststof tussenlaag. Zowel sterk als duurzaam. De stand heeft een slim vouwmechanisme, we..
€68,00
Merk: Dataflex
De ErgoNote laat de notebook voorover hellen en verhoogt deze, zodat het scherm op ooghoogte wordt gebracht. Hoogteverstelbaar in zes, door de gebruiker te verkiezen stappen. Hierdoor is de stand geschikt voor alle notebooks tot 15,4". Dit model..
€48,00
Merk: Dataflex
Met een lengte van 1.18m en scharnierende toegang tot de kabelgoten, leidt het kabels eenvoudig naar waar u ze nodig hebt. Het zorgt er tegelijkertijd voor dat zowel mensen als kabels veilig en onbeschadigd blijven, door ze bij elkaar uit de buurt te..
€118,00
Merk: Dataflex
De Kabelgolven worden aan de onderzijde van het bureaublad gemonteerd en bieden ruimte aan meerdere kabels. Men drukt simpelweg de kabels tussen de klemmende elementen welke de kabels netjes op hun plek houden. De Kabelgolven worden aan het blad beve..
€21,00
Merk: Dataflex
De Kabelbrug beschermt niet alleen de kabels welke over de vloer lopen, hij voorkomt ook valpartijen. De Kabelbrug heeft schuin aflopende hoeken met anti-slip ribben en drie kabelgoten welke data en spanningskabels kunnen scheiden om zo signaal stori..
€39,00
Merk: Dataflex
De Kabelworm is een aantrekkelijke oplossing om kabels te bundelen en te geleiden naar de vloer. De kabel worm is perfect geschikt voor zowel vaste (74-76cm) als hoogte verstelbare (62-82cm) bureaus (NEN 2449). De Kabelworm is voorzien van een verzwa..
€39,00
Merk: Dataflex
Een snelle en gemakkelijke oplossing om kabels te managen. De Spiraal Kabelmanager wordt simpelweg om de kabels heen gewikkeld om zo een stevige bundel te vormen tot Ø 30mm Kabels zijn eenvoudig af te splitsen of toe te voegen. •  Flexibel, k..
€19,00
Merk: Dataflex
De Top Grip CPU houder is een vaste computerdrager welke onder het bureaublad wordt gemonteerd.  Vrij van de vloer, zuigt de computer minder stof aan, is minder in het zicht en is makkelijker onder handbereik.  Elke Top Grip is voorzien v..
€74,50
Merk: Dataflex
Deze sterke stalen documentenhouder is hoogte- (0-340mm), diepte- en hoekverstelbaar. Deze documentenhouder biedt ruimte voor documenten, boeken, folders, mappen etc. tot A3 formaat. De verzwaarde voet verzekert een stabiel platform, ook voor zwaarde..
€58,00
Merk: Dataflex
De alles in één monitor bureau stand. Deze LCD monitor stand verhoogt niet alleen de monitor tot een gewenste (oog) hoogte, ook beschikt de stand over een in- en uitschuifbare documenthouder. Hiermee wordt een oplossing gerealiseerd waar documenten, ..
€68,00
Merk: Dataflex
Door de monitor op deze Dataflex flatscreenstand te plaatsen wordt de monitor op ooghoogte gebracht. Dit resulteert in minder belasting op de nekspieren, schouders en armen. Ook heeft de stand ruimte voor het opslaan van het toetsenbord en heeft het ..
€38,00
Merk: Dataflex
De Top Grip CPU Houder is een vaste computerdrager welke onder het bureaublad wordt gemonteerd. Vrij van de vloer, zuigt de computer minder stof aan, is minder in het zicht en is makkelijker onder handbereik. Elke Top Grip is voorzien van een zelfkle..
€55,00
Merk: Dataflex
De Dataflex Top Grip Universele Thin Client Houder is door zijn in en uit elkaar schuivende, hoogte en breedte verstelbare delen geschikt voor vrijwel alle Thin Clients en USFF. Het unieke rail systeem maakt het mogelijk de houder zowel verticaal als..
€55,00
Merk: Dataflex
Deze Viewmate monitorarm is geschikt voor elke gebruiker, dankzij de vele verstelmogelijkheden. De monitor kan neigen, zwenken, draaien en in de hoogte en diepte worden aangepast. Stel eenvoudig de hoogte van uw monitor in met de klemhendel. Een ergo..
€119,00
De Watt Opbouwunit klemt u op de rand van uw bureaublad, waardoor de aansluitingen altijd snel en eenvoudig toegankelijk zijn. Door het strakke ontwerp past de WATT bij iedere bureaulijn Specificaties: • zwart, wit of rvs • geschikt v..
€99,00
De ZIP ERGO 1 Monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs. De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw scherm op de ideale kijkhoogte..
€59,00
De ZIP ERGO 2 Monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs. De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw schermen op de ideale kij..
€109,00
Onze ZIP Lift Monitorarm heeft inmiddels een vaste plaats op veel flexbureaus.  Door de gasveer is de arm eenvoudig en snel in hoogte te verstellen.  Ideaal dus voor een werkplek die door verschillende mensen wordt gebruikt! De ZIP Lif..
€159,00
Deze speciale thin client houder kan tussen de VESA plaats van een beeldscherm en een monitorarm gemonteerd worden. Hierdoor is hij met uitstek geschikt voor callcenters of clean desks. Uiteraard kan de thin client houder ook onder een bureaublad g..
€65,00
De ZIP X CPU Houder is een eenvoudige, voordelige CPU Houder die in 3 kleuren verkrijgbaar is. Hij past onder bijna ieder bureau bij bijna iedere CPU. Hij is eenvoudig in hoogte en breedte te verstellen en wordt rechtstreeks etgen het bureaublad van..
€35,00
De ZIP Z CPU Houder is een eenvoudige, voordelige CPU Houder die in drie kleuren verkrijgbaar is. Hij is eenvoudig in hoogte en breedte te verstellen en wordt rechtstreeks tegen het bureaublad van minimaal 20mm dik geschroefd. Montagemateriaal word..
€32,00
Merk: Dataflex
De dubbele scharnierarmen zijn horizontaal gemonteerd, hierdoor ontstaat een hoogte en diepte verstelbare 'zij aan zij' monitoren montage opstelling. Wordt geleverd met bladdoorvoer en bladklem. Product details •Bereik statische hoogtevers..
€199,00
Merk: Dataflex
De 202 biedt de mogelijkheid om een monitor dicht tegen een wand te monteren. Door deze montageoplossing wordt de werkruimte op het bureau totaal ontzien. Na montage is de monitor te neigen en te zwenken zodat deze perfect afgesteld is op de gebruike..
€85,00
Merk: Dataflex
De 622 biedt gebruiksgemak en zorgt ervoor dat kabels netjes kunnen worden weggewerkt. Ideaal voor flexwerkplekken of ruimtes waar men in teamverband werkt. Zwenkblokkades kunnen voorkomen dat de Plus tegen (scheidings)wanden of andere bureaus botst ..
€215,00
Merk: Dataflex
De 312 biedt de mogelijkheid om een monitor tegen een wand te monteren. Door deze montageoplossing wordt de werkruimte op het bureau totaal ontzien. Zwenkblokkades kunnen voorkomen dat de Plus tegen (scheidings)wanden of andere bureaus botst en kan d..
€148,00
Merk: Dataflex
De 222 biedt de mogelijkheid om een monitor aan een wand te monteren. Het product bevat twee extensies waardoor de monitor onafhankelijk in diepte verstelbaar is, hierdoor is het product geschikt voor dynamische opstellingen. De monitorkabels zijn pr..
€125,00
Merk: Dataflex
De 122 bevat twee extensies waardoor de monitor onafhankelijk in diepte verstelbaar is, hierdoor is het product geschikt voor dynamische opstellingen. De traploze hoogte-instelling maakt een ergonomische houding voor elke gebruiker mogelijk. De monit..
€175,00
Merk: Dataflex
De 123 bevat twee extensies waardoor de monitor onafhankelijk in diepte verstelbaar is, hierdoor is het product geschikt voor dynamische opstellingen. De traploze hoogte-instelling maakt een ergonomische houding voor elke gebruiker mogelijk. De monit..
€175,00
Merk: Dataflex
De 142 is bedoeld voor een werkopstelling met twee monitoren naast elkaar. De armen zijn individueel in hoogte instelbaar, zodat de monitoren perfect kunnen worden uitgelijnd, ook bij verschillende maten en gewichten. Doordat de opstelling over vier ..
€299,00
Merk: Dataflex
De 143 is bedoeld voor een werkopstelling met twee monitoren naast elkaar. De armen zijn individueel in hoogte instelbaar, zodat de monitoren perfect kunnen worden uitgelijnd, ook bij verschillende maten en gewichten. Doordat de opstelling over vier ..
€299,00
Merk: Dataflex
De 623 biedt gebruiksgemak en zorgt ervoor dat kabels netjes kunnen worden weggewerkt. Ideaal voor flexwerkplekken of ruimtes waar men in teamverband werkt. Zwenkblokkades kunnen voorkomen dat de Plus tegen (scheidings)wanden of andere bureaus botst ..
€215,00
×
×
×
×
×
×
×