Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

CPU Houders

CPU Houders

Koop uw PC accessoires bij puurvoordelig.nl en maak zo uw kantoor inrichting compleet. Laat u verrassen door het ruime assortiment aan producten. Advies op maat? Email ons

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Dataflex
De Top Grip CPU houder is een vaste computerdrager welke onder het bureaublad wordt gemonteerd.  Vrij van de vloer, zuigt de computer minder stof aan, is minder in het zicht en is makkelijker onder handbereik.  Elke Top Grip is voorzien v..
€74,50
Merk: Dataflex
De Top Grip CPU Houder is een vaste computerdrager welke onder het bureaublad wordt gemonteerd. Vrij van de vloer, zuigt de computer minder stof aan, is minder in het zicht en is makkelijker onder handbereik. Elke Top Grip is voorzien van een zelfkle..
€55,00
Merk: Dataflex
De Dataflex Top Grip Universele Thin Client Houder is door zijn in en uit elkaar schuivende, hoogte en breedte verstelbare delen geschikt voor vrijwel alle Thin Clients en USFF. Het unieke rail systeem maakt het mogelijk de houder zowel verticaal als..
€55,00
Deze speciale thin client houder kan tussen de VESA plaats van een beeldscherm en een monitorarm gemonteerd worden. Hierdoor is hij met uitstek geschikt voor callcenters of clean desks. Uiteraard kan de thin client houder ook onder een bureaublad g..
€65,00
De ZIP X CPU Houder is een eenvoudige, voordelige CPU Houder die in 3 kleuren verkrijgbaar is. Hij past onder bijna ieder bureau bij bijna iedere CPU. Hij is eenvoudig in hoogte en breedte te verstellen en wordt rechtstreeks etgen het bureaublad van..
€35,00
De ZIP Z CPU Houder is een eenvoudige, voordelige CPU Houder die in drie kleuren verkrijgbaar is. Hij is eenvoudig in hoogte en breedte te verstellen en wordt rechtstreeks tegen het bureaublad van minimaal 20mm dik geschroefd. Montagemateriaal word..
€32,00
×
×
×
×
×
×
×