Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/CPU/thin-client-houder-achter-monitor-300x400.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/CPU/thin-client-houder-achter-monitor-80x80.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45 CPU Houders
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

CPU Houders

CPU Houders

Koop uw PC accessoires bij puurvoordelig.nl en maak zo uw kantoor inrichting compleet. Laat u verrassen door het ruime assortiment aan producten. Advies op maat? Email ons

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Deze speciale thin client houder kan tussen de VESA plaats van een beeldscherm en een monitorarm gemonteerd worden. Hierdoor is hij met uitstek geschikt voor callcenters of clean desks. Uiteraard kan de thin client houder ook onder een bureaublad g..
€79,00
De ZIP X CPU Houder is een eenvoudige, voordelige CPU Houder die in 3 kleuren verkrijgbaar is. Hij past onder bijna ieder bureau bij bijna iedere CPU. Hij is eenvoudig in hoogte en breedte te verstellen en wordt rechtstreeks etgen het bureaublad van..
€49,00
De ZIP Z CPU Houder is een eenvoudige, voordelige CPU Houder die in drie kleuren verkrijgbaar is. Hij is eenvoudig in hoogte en breedte te verstellen en wordt rechtstreeks tegen het bureaublad van minimaal 20mm dik geschroefd. Montagemateriaal word..
€45,00
×
×
×
×
×
×
×