Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Kabelmanagement

Kabelmanagement

Kabelmanagement voor kantoormeubelen is een moderne benaming voor het wegwerken van de bekabeling rondom de werkplek. Los slingerende kabels is vele kantoren een bekend verhaal. Ondanks moderne technieken als bluetooth, wireless lan etc. blijven wij zitten met een veelvoud aan kabels. In de praktijk is dit een rommelige baal spaghetti van kabels en is derhalve ook gevaarlijk.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Dataflex
De Cable Eater is waarschijnlijk de snelste en gemakkelijkste manier om kabels te bundelen. Deze set bestaat uit een stuk Cable Eater van 3 meter / diameter ø 25 mm en het noodzakelijke stuk handgereedschap. •  Bespaart tijd en ergernis ..
€21,00
Merk: Dataflex
Dit effectieve handgereedschap, welke specifiek voor de Cable Eater rollen ontwikkeld is,  maakt het geleiden van kabels een fluitje van een cent. •  Installatiehulpmiddel voor kabelhulzen •  Snel en effectief handgereed..
€3,00
Merk: Dataflex
Met de Cable Eater Montage Clips kan de Cable Eater op ieder op­pervlak perfect worden geleid en bevestigd. Deze een­voudig te installeren clips zijn geschikt voor zowel de Ø20 en Ø25mm Cable Eaters. Ze zijn voorzien van zowel enorm sterk kleef­band ..
€6,00
Merk: Dataflex
Voor het realiseren van grotere kabelmanagementprojecten zijn er langere Cable Eaters nodig. Cable Eaters zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren. Lengte: 20m. Diameter: ø 25mm Het Cable Eater handgereedschap wordt los verkocht. • &nbs..
€85,00
Merk: Dataflex
Met een lengte van 1.18m en scharnierende toegang tot de kabelgoten, leidt het kabels eenvoudig naar waar u ze nodig hebt. Het zorgt er tegelijkertijd voor dat zowel mensen als kabels veilig en onbeschadigd blijven, door ze bij elkaar uit de buurt te..
€118,00
Merk: Dataflex
De Kabelgolven worden aan de onderzijde van het bureaublad gemonteerd en bieden ruimte aan meerdere kabels. Men drukt simpelweg de kabels tussen de klemmende elementen welke de kabels netjes op hun plek houden. De Kabelgolven worden aan het blad beve..
€21,00
Merk: Dataflex
De Kabelbrug beschermt niet alleen de kabels welke over de vloer lopen, hij voorkomt ook valpartijen. De Kabelbrug heeft schuin aflopende hoeken met anti-slip ribben en drie kabelgoten welke data en spanningskabels kunnen scheiden om zo signaal stori..
€39,00
Merk: Dataflex
De Kabelworm is een aantrekkelijke oplossing om kabels te bundelen en te geleiden naar de vloer. De kabel worm is perfect geschikt voor zowel vaste (74-76cm) als hoogte verstelbare (62-82cm) bureaus (NEN 2449). De Kabelworm is voorzien van een verzwa..
€39,00
Merk: Dataflex
Een snelle en gemakkelijke oplossing om kabels te managen. De Spiraal Kabelmanager wordt simpelweg om de kabels heen gewikkeld om zo een stevige bundel te vormen tot Ø 30mm Kabels zijn eenvoudig af te splitsen of toe te voegen. •  Flexibel, k..
€19,00
×
×
×
×
×
×
×