Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Laptop steunen

Laptop steunen

Notebookstandaards zijn ontworpen om notebooks op ooghoogte te brengen. Dit resulteert in een betere werkhouding. De gebruiker kan rechter op zitten en hoeft niet voorover te buigen tijdens het typen. Dit alles reduceert de spanning in nek, schouders, armen en polsen waardoor het prettig werken is met notebooks. Dit alles draagt bij ter voorkoming van of RSI of CANS.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Dataflex
De hoogteverstelbare ErgoDoc® is het best verkochte product ooit door Dataflex ontworpen. De ErgoDoc®, met zijn karakteristieke, door Dataflex model beschermde ontwerp, is zowel aantrekkelijk vorm gegeven als functioneel. In zes stappen hoogteverstel..
€58,00
Merk: Dataflex
De Dataflex ErgoFold is een opvouwbare, hoogteverstelbare notebook stand gemaakt van Hylite. Hylite is een vederlicht materiaal bestaande uit aluminium met een kunststof tussenlaag. Zowel sterk als duurzaam. De stand heeft een slim vouwmechanisme, we..
€68,00
Merk: Dataflex
De ErgoNote laat de notebook voorover hellen en verhoogt deze, zodat het scherm op ooghoogte wordt gebracht. Hoogteverstelbaar in zes, door de gebruiker te verkiezen stappen. Hierdoor is de stand geschikt voor alle notebooks tot 15,4". Dit model..
€48,00
Merk: Dataflex
Deze sterke stalen documentenhouder is hoogte- (0-340mm), diepte- en hoekverstelbaar. Deze documentenhouder biedt ruimte voor documenten, boeken, folders, mappen etc. tot A3 formaat. De verzwaarde voet verzekert een stabiel platform, ook voor zwaarde..
€58,00
Merk: Dataflex
De alles in één monitor bureau stand. Deze LCD monitor stand verhoogt niet alleen de monitor tot een gewenste (oog) hoogte, ook beschikt de stand over een in- en uitschuifbare documenthouder. Hiermee wordt een oplossing gerealiseerd waar documenten, ..
€68,00
Merk: Dataflex
Door de monitor op deze Dataflex flatscreenstand te plaatsen wordt de monitor op ooghoogte gebracht. Dit resulteert in minder belasting op de nekspieren, schouders en armen. Ook heeft de stand ruimte voor het opslaan van het toetsenbord en heeft het ..
€38,00
×
×
×
×
×
×
×