Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/Monitorarm/Pharo-monitorarm-enkel-wit-300x400.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/Monitorarm/Pharo-monitorarm-dubbel-wit-300x400.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/CPU/thin-client-houder-achter-monitor-80x80.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45 Monitor armen
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Monitor armen

Monitor armen

Monitorarmen spelen een essentiële rol in het ergonomisch verantwoord inrichten van een werkplek. Ze zijn van oorsprong te vinden in kantoren, maar worden ook thuis gebruikt. Met een monitorarm kan een scherm op de juiste hoogte worden ingesteld, waardoor mensen achter hun bureau kunnen werken en de juiste houding kunnen aanhouden. Dit vergroot het comfort en vermindert aan overbelasting gerelateerde klachten aan armen, schouders en onderrug. Een praktisch voordeel is dat de monitorarm ook een groot deel van het bureauoppervlak vrij maakt.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De ERGO 1 Monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs. De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw scherm op de ideale kijkhoogte en ..
€79,00
De ERGO 2 Monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs. De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw schermen op de ideale kijkhoo..
€140,00
Onze Lift Monitorarm heeft inmiddels een vaste plaats op veel flexbureaus.  Door de gasveer is de arm eenvoudig en snel in hoogte te verstellen.  Ideaal dus voor een werkplek die door verschillende mensen wordt gebruikt! De Lift arm wo..
€190,00
×
×
×
×
×
×
×