Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Monitor armen

Monitor armen

Monitorarmen spelen een essentiële rol in het ergonomisch verantwoord inrichten van een werkplek. Ze zijn van oorsprong te vinden in kantoren, maar worden ook thuis gebruikt. Met een monitorarm kan een scherm op de juiste hoogte worden ingesteld, waardoor mensen achter hun bureau kunnen werken en de juiste houding kunnen aanhouden. Dit vergroot het comfort en vermindert aan overbelasting gerelateerde klachten aan armen, schouders en onderrug. Een praktisch voordeel is dat de monitorarm ook een groot deel van het bureauoppervlak vrij maakt.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Dataflex
Deze Viewmate monitorarm is geschikt voor elke gebruiker, dankzij de vele verstelmogelijkheden. De monitor kan neigen, zwenken, draaien en in de hoogte en diepte worden aangepast. Stel eenvoudig de hoogte van uw monitor in met de klemhendel. Een ergo..
€119,00
Merk: Dataflex
De dubbele scharnierarmen zijn horizontaal gemonteerd, hierdoor ontstaat een hoogte en diepte verstelbare 'zij aan zij' monitoren montage opstelling. Wordt geleverd met bladdoorvoer en bladklem. Product details • Bevestigd twee monitoren horizo..
€199,00
Merk: Dataflex
De 202 biedt de mogelijkheid om een monitor dicht tegen een wand te monteren. Door deze montageoplossing wordt de werkruimte op het bureau totaal ontzien. Na montage is de monitor te neigen en te zwenken zodat deze perfect afgesteld is op de gebruike..
€85,00
Merk: Dataflex
Door het gebruik van het innovatieve en adaptieve vleugel systeem kunnen deze oplossingen twee monitoren horizontaal dragen, welke dan totaal zijn aan te passen naar totale gebruikers tevredenheid. De lange draagvleugels ondersteunen monitoren (ook w..
€239,00
Merk: Dataflex
De 622 biedt gebruiksgemak en zorgt ervoor dat kabels netjes kunnen worden weggewerkt. Ideaal voor flexwerkplekken of ruimtes waar men in teamverband werkt. Zwenkblokkades kunnen voorkomen dat de Plus tegen (scheidings)wanden of andere bureaus botst ..
€215,00
Merk: Dataflex
De 312 biedt de mogelijkheid om een monitor tegen een wand te monteren. Door deze montageoplossing wordt de werkruimte op het bureau totaal ontzien. Zwenkblokkades kunnen voorkomen dat de Plus tegen (scheidings)wanden of andere bureaus botst en kan d..
€148,00
Merk: Dataflex
De 222 biedt de mogelijkheid om een monitor aan een wand te monteren. Het product bevat twee extensies waardoor de monitor onafhankelijk in diepte verstelbaar is, hierdoor is het product geschikt voor dynamische opstellingen. De monitorkabels zijn pr..
€125,00
Merk: Dataflex
De 122 bevat twee extensies waardoor de monitor onafhankelijk in diepte verstelbaar is, hierdoor is het product geschikt voor dynamische opstellingen. De traploze hoogte-instelling maakt een ergonomische houding voor elke gebruiker mogelijk. De monit..
€175,00
Merk: Dataflex
De 123 bevat twee extensies waardoor de monitor onafhankelijk in diepte verstelbaar is, hierdoor is het product geschikt voor dynamische opstellingen. De traploze hoogte-instelling maakt een ergonomische houding voor elke gebruiker mogelijk. De monit..
€175,00
Merk: Dataflex
De 142 is bedoeld voor een werkopstelling met twee monitoren naast elkaar. De armen zijn individueel in hoogte instelbaar, zodat de monitoren perfect kunnen worden uitgelijnd, ook bij verschillende maten en gewichten. Doordat de opstelling over vier ..
€299,00
Merk: Dataflex
De 143 is bedoeld voor een werkopstelling met twee monitoren naast elkaar. De armen zijn individueel in hoogte instelbaar, zodat de monitoren perfect kunnen worden uitgelijnd, ook bij verschillende maten en gewichten. Doordat de opstelling over vier ..
€299,00
Merk: Dataflex
De 623 biedt gebruiksgemak en zorgt ervoor dat kabels netjes kunnen worden weggewerkt. Ideaal voor flexwerkplekken of ruimtes waar men in teamverband werkt. Zwenkblokkades kunnen voorkomen dat de Plus tegen (scheidings)wanden of andere bureaus botst ..
€215,00

×
×
×
×
×
×
×