Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Gezond werken

Gezond werken

Onder deze categorie staan alle kantoormeubelen en accessoires die je nodig hebt voor een gezonde werkomgeving. Dat betekend een ergonomische werkplek en een schone werkplek. Dat laatste wordt nog wel eens vergeten, maar een werkplek die makkelijk te onderhouden is en waar stof zich dus niet kan ophopen is erg belangrijk voor een goede en gezonde werkplek. 

 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Dataflex
Een snelle en gemakkelijke oplossing om kabels te managen. De Spiraal Kabelmanager wordt simpelweg om de kabels heen gewikkeld om zo een stevige bundel te vormen tot Ø 30mm Kabels zijn eenvoudig af te splitsen of toe te voegen. •  Flexibel, k..
€19,00
Merk: Dataflex
De Top Grip CPU Houder is een vaste computerdrager welke onder het bureaublad wordt gemonteerd. Vrij van de vloer, zuigt de computer minder stof aan, is minder in het zicht en is makkelijker onder handbereik. Elke Top Grip is voorzien van een zelfkle..
€55,00
Merk: Dataflex
Deze Viewmate monitorarm is geschikt voor elke gebruiker, dankzij de vele verstelmogelijkheden. De monitor kan neigen, zwenken, draaien en in de hoogte en diepte worden aangepast. Stel eenvoudig de hoogte van uw monitor in met de klemhendel. Een ergo..
€119,00
De ZIP ERGO 1 Monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs. De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw scherm op de ideale kijkhoogte..
€59,00
De ZIP ERGO 2 Monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs. De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw schermen op de ideale kij..
€109,00
Merk: Dataflex
De dubbele scharnierarmen zijn horizontaal gemonteerd, hierdoor ontstaat een hoogte en diepte verstelbare 'zij aan zij' monitoren montage opstelling. Wordt geleverd met bladdoorvoer en bladklem. Product details •Bereik statische hoogtevers..
€199,00
×
×
×
×
×
×
×