Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/CPU/thin-client-houder-achter-monitor-80x80.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45 Bureaustoel ZIP Budget
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bureaustoel ZIP Budget

Product viewed: 2233
€375,00 Incl. Btw: €453,75
Beschikbare opties:

* Wielen:

De Bureaustoel ZIP Budget met zwarte netbespanning is ons actiemodel van de bureaustoelen! Een goede bureaustoel die zeker niet misstaat op kantoor. Ons actiemodel is altijd uitgevoerd met zwarte bekleding, wilt u de zitting uitgevoerd hebben in een andere kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 


De bureaustoel is voorzien van:
 - Synchroontechniek met gewichtsregeling.
 - Zitdiepte verstelling en verstelbare lendensteun.
 - Verstelbare rugleuning.
 - 4D armleggers, breedte en diepte verstelbaar en zwenkbaar met zachte opdek.
 - Aluminium gepolijst voetenkruis
 - Standaard harde wielen, zachte wielen is optie.
 - Gemonteerd afgeleverd.


Het synchroon mechanisme zorgt ervoor dat de rug en zitting van de bureaustoel in een hoek naar achteren bewegen maar met een kleinere neiging van de zitting.

Alle instellingsknoppen zijn eenvoudig tijdens het zitten te regelen. Deze bureau stoel is ideaal voor het gebruik van acht uur of meer per dag.

Meer informatie over dit artikel?

Wenst u meer informatie te krijgen over een bepaald product, of details en over leveringsvoorwaarden van grotere oplagen? 
Vraag gerust een op maat gemaakte offerte aan.
 

×
×
×
×
×
×
×