Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Tafel zelf samenstellen!

Product viewed: 3875
€698,00 Incl. Btw: €844,58
Beschikbare opties:

* Kleur:
* Afmeting:


* Frame:

Stel gemakkelijk zelf je tafel samen! U bepaald de afwerking, het onderstel en de afmetingen. Ideaal als stamtafel op kantoor, als ontvangsttafel in een wachtruimte of gewoon heerlijk voor thuis. 

 

Afwerking

Kan ook in elke gewenste CBW kleur, hiervoor dient u van te voren contact met ons op te nemen of langs te komen in onze winkel.

 

Onderstel

U kunt kiezen uit diverse onderstellen namelijk:

X poot (staal)

Z poot (staal)

H poot (staal)

U poot (staal)

Spin poot (staal)

4 poten (staal)

4 poten (hout)

 

Mocht u één van de onderstellen graag in het hout uitgevoerd willen hebben, neem dan even contact met ons op of kom langs in onze winkel.

 

Afmetingen

Alle afmetingen kunnen gemaakt worden met een maximale maat van 3 meter lang bij 1,2 meter breed (voor grotere maten graag even contact met ons opnemen).

Staat uw gewenste maat niet tussen de opties, vink dan andere maat aan en vermeld uw gewenste maat in de opmerkingen bij uw bestelling. Wij zullen u dan een offerte toe sturen.

 

Maatwerk

Wilt u één van de onderstellen anders uitgevoerd dan tussen de opties staat? Neem dan contact met ons op zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. 

 

Meer informatie over dit artikel?

Wenst u meer informatie te krijgen over een bepaald product, of details en over leveringsvoorwaarden van grotere oplagen? 
Vraag gerust een op maat gemaakte offerte aan.
 

×
×
×
×
×
×
×