Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Banken

Banken

Vind de leukste (design) banken nu bij PUUR Voordelig! 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De nieuwe serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze 2,5-zits bank is royaal, biedt volop zitruimte en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de living. De..
€701,00
De nieuwe serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze 3-zits bank is royaal, biedt volop zitruimte en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de living. De p..
€825,00
Deze bank Rodeo Velvet 2,5 zits komt uit de veelzijdige serie van Be Pure Home en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De levertijd verschilt per kleur dus bent u op zoek naar een bepaalde kleur dan vragen wij u contact op te nemen met ons. ..
€616,00
Deze bank Rodeo Velvet 3 zits komt uit de veelzijdige serie van Be Pure Home en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De levertijd verschilt per kleur dus bent u op zoek naar een bepaalde kleur dan vragen wij u contact op te nemen met ons.. De ban..
€740,00
De nieuwe serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze royale poef/hocker is een ideale aanvulling voor bij de Rodeo bank. Als extra zitplaats, of om even lekker je benen op te leggen. De poef beschikt over een stoere stof, Recycle..
€164,00
Meer informatie over dit artikel?

Wenst u meer informatie te krijgen over een bepaald product, of details en over leveringsvoorwaarden van grotere oplagen? 
Vraag gerust een op maat gemaakte offerte aan.
 

×
×
×
×
×
×
×