Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Lampen

Lampen

puurvoordelig.nl is de specialist op het gebied van kantoor verlichting. Het aanbod lampen bestaat uit een groot en variërend assortiment. Alle aangeboden modellen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de wensen van de consument. Daarnaast bieden wij u de allernieuwste trends in verlichting en designlampen.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Artemide
Artemide tafellamp Tolomeo Tavolo LED van aluminium. Dit model is op verschillende hoogtes in te stellen en heeft een draaibare kap. De lamp wordt geleverd zonder voet en kan worden bevestigd aan een losse voet, aan de muur of direct in een tafel. De..
€289,00
Merk: Leitmotiv
Een trendy vloerlamp van Leitmotiv! Deze Floorlamp Rubi staat zowel prachtig in uw woonkamer thuis als op kantoor. Door het houten element zorgt de lamp voor een warme sfeer, een sfeer die thuis en op kantoor goed past. Denk bijvoorbeeld aan de entre..
€160,00
Merk: Leitmotiv
Een trendy vloerlamp van Leitmotiv! Deze Floorlamp Sheer staat zowel prachtig in uw woonkamer thuis als op kantoor. Door het houten element zorgt de lamp voor een warme sfeer, een sfeer die thuis en op kantoor goed past. Denk bijvoorbeeld aan de entr..
€195,00
Merk: Leitmotiv
Een trendy vloerlamp van Leitmotiv! Deze Floorlamp Stark staat zowel prachtig in uw woonkamer thuis als op kantoor. Door de strakke vormgeving maar toch de speelse ronde vormen en houten accenten past deze lamp zowel thuis als op kantoor goed. Denk o..
€155,00
Merk: Leitmotiv
Buig de bureaulamp Hobby alle kanten op, want dat kan! Heel eenvoudig verlicht u zo uw boek, dat document met die kleine lettertjes of het computerscherm. De bureaulamp Hobby is de oplossing wanneer u op zoek bent naar een functionele bureaulamp di..
€31,00
Merk: Leitmotiv
Met deze hanglamp Inside-out grijs zal u jarenlang genieten. Door de goede kwaliteit, de bruikbaarheid, maar ook door de stijl die overal bij past. De hanglamp Inside-out grijs is een stoere lamp voor elk kantoor. Let op: kan ook buiten geplaats..
€74,00
Merk: Leitmotiv
Een trendy tafellamp van Leitmotiv! Deze Table lamp Barefoot staat zowel prachtig in uw woonkamer thuis als op kantoor. Door de strakke vormgeving maar toch de speelse ronde vormen past deze lamp zowel thuis als op kantoor goed. Verkrijgbaar in versc..
€50,00
Merk: Leitmotiv
Een trendy tafellamp van Leitmotiv! Deze Floorlamp Stark staat zowel prachtig in uw woonkamer thuis als op kantoor. Door de strakke vormgeving maar toch de speelse ronde vormen en houten accenten past deze lamp zowel thuis als op kantoor goed. Verkri..
€79,00
Merk: Leitmotiv
Een trendy lamp voor op het bureau. Deze Z-lamp van Leitmotiv is een aanwinst voor ieder kantoor. Geniet van een vrolijke lamp en van voldoende licht die dit Leitmotiv lampje u brengt. In verschillende kleuren beschikbaar. Materiaal: Metaal Ho..
€32,00
×
×
×
×
×
×
×