Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bezoekersstoelen

Bezoekersstoelen

Ieder kantoor heeft behoefte aan professioneel ogende bezoekersstoelen. Wij hebben een grote diversiteit aan bezoekersstoelen voor ieder interieur!

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Bravo is een stoel die met zijn verschillende uitvoering in vrijwel ieder interieur geplaatst kan worden. Het metalen sledeframe heeft een stapelbare constructie. Je kan de stoelen dus compact opbergen. Verder bezit de Bravo kunststof opdek armleg..
€149,00
Deze stoel Giro hs820 sledeframe is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkrijgbaar m..
€329,00
Deze stoel Giro hs821 4 poots is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkrijgbaar..
€369,00
Deze stoel Giro hs822 kruisvoet is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkrijgba..
€439,00
Deze stoel Giro hs8203 kolomvoet is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkrijgbaar m..
€489,00
Deze stoel Giro hs824 kruisvoet op wielen is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkr..
€499,00
De stoel Lima is een comfortabele vergaderstoel. De stoel word bekleed met hoogwaardige kwaliteit stof, welke verkrijgbaar is in 5 kleuren. Het sledeframe maakt dat deze stoel goed tot zijn recht komt in iedere conferentieruimte, of elke andere ruimt..
€189,00
De stoel Lima is een comfortabele vergaderstoel. De stoel word bekleed met hoogwaardige kwaliteit stof, welke verkrijgbaar is in 5 kleuren. Het sledeframe maakt dat deze stoel goed tot zijn recht komt in iedere conferentieruimte, of elke andere ruimt..
€216,00
Deze stoel Nero hs830 sledeframe is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkrijgbaar m..
€299,00
Deze stoel Nero hs831 4 poots is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkrijgbaar met ..
€339,00
Deze stoel Nero hs832 kruisvoet is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkrijgbaar me..
€409,00
Deze stoel Nero hs833 kolomvoet is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkrijgbaar me..
€459,00
Deze stoel Nero hs834 kruisvoet op wielen is ideaal voor op kantoor. Door de keuze uit diverse kleuren stof past deze stoel gegarandeerd in de huisstijl van uw bedrijf, bijvoorbeeld als bezoekersstoel, vergaderstoel of kantinestoel. De stoel is verkr..
€469,00
×
×
×
×
×
×
×