Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Vind de juiste bureaustoel voor uw werkplek. Onze selectie A merk stoelen bieden op het gebied van ergonomie voor elke wens een goede oplossing. Voor speciaal advies op maat of een zit-cursus email naar [email protected] Wij zien uw aanvraag tegemoet!

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Delta bureaustoel HS22 is strak vormgegeven en zeer solide.  De eigentijdse uitstraling zorgt er voor dat de Delta in ieder kantoor de toon zet.  Deze bureaustoel is voorzien van verschillende instelmogelijkheden, waaronder de rug, zit..
€445,00
De Delta bureaustoel HS40NPR is strak vormgegeven en zeer solide.  De eigentijdse uitstraling zorgt er voor dat de Delta in ieder kantoor de toon zet.  Deze bureaustoel is voorzien van verschillende instelmogelijkheden, waaronder de rug, ..
€599,00
Het synchroon mechanisme zorgt ervoor dat de rug en zitting van de bureaustoel in een hoek naar achteren bewegen maar met een kleinere neiging van de zitting. Alle instellingsknoppen zijn eenvoudig tijdens het zitten te regelen. Deze bureau stoel is ..
€239,00
De Bureaustoel ZIP Budget met zwarte netbespanning is ons actiemodel van de bureaustoelen! Een goede bureaustoel die zeker niet misstaat op kantoor. Ons actiemodel is altijd uitgevoerd met zwarte bekleding, wilt u de zitting uitgevoerd hebben in een ..
€375,00 €499,00
Huislijn bureaustoel Tango  De Tango bureaustoel HS151A is een sterke stoel met een strakke vormgeving.  Doordat ook de achterzijde van de rug gestoffeerd is, krijgt de Tango een luxe uitstraling.  De bureaustoel is standaard vo..
€345,00
Huislijn bureaustoel Tango  De Tango bureaustoel HS151B is een sterke stoel met een strakke vormgeving.  Doordat ook de achterzijde van de rug gestoffeerd is, krijgt de Tango een luxe uitstraling.  De bureaustoel is standaard vo..
€389,00
×
×
×
×
×
×
×