Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Vind de juiste bureaustoel voor uw werkplek. Onze selectie A merk stoelen bieden op het gebied van ergonomie voor elke wens een goede oplossing. Voor speciaal advies op maat of een zit-cursus email naar [email protected] Wij zien uw aanvraag tegemoet!

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Delta bureaustoel HS20 is strak vormgegeven en zeer solide.  De eigentijdse uitstraling zorgt er voor dat de Delta in ieder kantoor de toon zet.  Deze bureaustoel is voorzien van verschillende instelmogelijkheden, waaronder de rug..
€377,00
De Delta bureaustoel HS22 is strak vormgegeven en zeer solide.  De eigentijdse uitstraling zorgt er voor dat de Delta in ieder kantoor de toon zet.  Deze bureaustoel is voorzien van verschillende instelmogelijkheden, waaronder de rug, zit..
€445,00
De Delta bureaustoel HS40NPR is strak vormgegeven en zeer solide.  De eigentijdse uitstraling zorgt er voor dat de Delta in ieder kantoor de toon zet.  Deze bureaustoel is voorzien van verschillende instelmogelijkheden, waaronder de rug, ..
€599,00
Afmetingen Hoogte: 116 cm Breedte: 65 cm Diepte: 44 cm Zithoogte: 57 cm Rughoogte: 58 cm Specificaties Gestoffeerde zit & rug Zitdiepte-instelling Sychroon meachniek Zwarte kunststof kruisvoet Kleur: Zwart Heeft u nog vragen ..
€325,00
Huislijn bureaustoel Tango  De Tango bureaustoel HS150A is een sterke stoel met een strakke vormgeving.  Doordat ook de achterzijde van de rug gestoffeerd is, krijgt de Tango een luxe uitstraling.  De bureaustoel is standaard vo..
€309,00
Huislijn bureaustoel Tango  De Tango bureaustoel HS151A is een sterke stoel met een strakke vormgeving.  Doordat ook de achterzijde van de rug gestoffeerd is, krijgt de Tango een luxe uitstraling.  De bureaustoel is standaard vo..
€345,00
Huislijn bureaustoel Tango  De Tango bureaustoel HS151B is een sterke stoel met een strakke vormgeving.  Doordat ook de achterzijde van de rug gestoffeerd is, krijgt de Tango een luxe uitstraling.  De bureaustoel is standaard vo..
€389,00

×
×
×
×
×
×
×