Warning: imagejpeg(/var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/image/cache/data/CPU/thin-client-houder-achter-monitor-80x80.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/puurvoordelig.nl/httpdocs/system/library/image.php on line 45 Links Partners
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Links Partners

PUUR Voordelig heeft een uiteenlopend netwerk aan partners. Zowel zakelijk als particulier.
Zakelijk zijn wij vooral veel actief in de projectinrichting maar ook aan consumenten leveren we veel producten en diensten.
Bekijk hieronder een overzicht aan partner bedrijven en bekijk ook zo of wij een toevoeging kunnen zijn voor uw project of kantoor aan huis.
Ook interesse in een linkuitwisseling ten aanzien van het vergroten van uw netwerk? Neem dan direct contact met ons op! Email ons

 ZIP Interieur
www.zipinterieur.nl


ZIP Interieur is bij uitstek dé projectinrichter van Noord Holland. Het is een vooruitstrevend & modern bedrijf bestaande uit een team van gepassioneerde vakmensen. ZIP Interieur denkt met haar klanten mee. Zoals het gezegde luidt: ''Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen''.

 
PUUR Wonen
www.puur-wonen.com
 

PUUR Wonen is de speciaalzaak op het gebied van woninginrichting in Hollands Kroon. Wij verkopen onder andere; tapijt, gordijnen, zonwering, PVC en laminaat. Laat U adviseren in de winkel door de interieurstyliste, of laat een volledig advies maken aan de hand van uw persoonlijke wensen. Wij maken van uw huis een thuis!

 
Kruiswijk 3
www.kruiswijk3.nl
 

Kruiswijk is een bedrijventerrein gericht op de lokale markt. Bedrijven uit de omgeving kunnen hier terecht voor nieuwe bedrijfshuisvesting. U koopt een kavel en bouwt daarop zelf uw bedrijfspand. Aan de zijde van de Grasweg en de polder richting de Middenweg is een combinatie van wonen en werken mogelijk. U bouwt dan een woning gericht op de landelijke omgeving terwijl u werkt in uw eigen bedrijfshal, direct achter uw woning in aansluiting op het bedrijventerrein.

 
 

VIB Advies in Veiligheid
www.veiligheidinbedrijf.nl/

VIB staat voor: Veiligheid in bedrijf. in de volksmond ook wel VIB Advies in veiligheid genaamd. Wij doen graag samen met u iets extra's voor de veiligheid van uw medewerkers. Want veiligheid draagt bij tot een gezonde werkomgeving en een hogere productiviteit! VIB Advies in veiligheid is gespecialiseerd in Arbo-veiligheid en kwaliteitszorg. Wij staan ondernemers met raad en daad bij in hun streven om de risico's te minimaliseren. Dat is niet altijd eenvoudig.

 

×
×
×
×
×
×
×